Luni, Aprilie 29, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Divizia Sanatate Animala Merck, cunoscuta anterior ca Intervet/Schering-Plough Animal Health a anuntat folosirea imediata a noului nume, Merck Animal Health. Aceasta va fi cunoscuta drept MSD Animal Health in afara SUA si Canada.

Noul nume reflecta angajamentul Merck pentru sanatatea animala si rolul sau pentru afacerile globale, a spus Raul Kohan, Presedintele Merck Animal Health. Suntem neclintiti in angajamentul nostru fata de medicii veterinari, producatori, proprietari de animale de companie si a societatii in ansamblul sau. Scopul nostru este de a genera un plus valoare si o crestere sustinuta prin continuarea de a oferi solutii integrate cu produse inovative pentru sanatatea animala si servicii care sa satisfaca nevoile in schimbare ale clientilor nostri.

Presedintele Merck a continuat, Cu sprijinul stiintific si business al Merck, Merck Animal Health poseda combinatia necesara de resurse pentru a-si consolida pozitia de lider al industriei.
 
Merck Animal Health este liderul global in cercetare, dezvoltare, fabricare si vanzare de medicamente de uz veterinar si vaccinuri, cu o prezenta puternica in biologice si farmaceutice. Divizia a generat vaznari globale de 2.9 miliarde de dolari in 2010.

Merck valoreaza diversificarea pe care Merck Animal Health o aduce in protofoliul sau si vede oportunitati de dezvoltare in afaceri care poate ridica atat latura sanatatii animale cat si pe cea a sanatatii umane. Compania intentioneaza dezvolte unitatea Merck Animal Health intr-o unitate lider la nivel mondial in clasa sa de sanatate animala.
 
Schimbarea numelui vine ca urmare a anuntului comun de pe 22 Martie 2011 a companiilor Merck si Sanofi-Aventis, care au incheiat planurile de a forma o noua divizie in domeniul produselor pentru sanatate animala unita. Amandoua companiile au decis de comun acord sau isi pastreze activitatile separat si activele din domeniul sanatatii animalelor.