Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Pergocoat conține pergolid ca ingredient activ, un agonist potent și de lungă durată al receptorilor de dopamină, și este disponibil sub formă de comprimate de 0,5 mg (albicioase) și 1 mg (galbene) pentru dozare precisă fără a fi necesară divizarea comprimatelor.

Echipa Veterinarul
27.Apr.2024

Dechra a declarat că comprimatele sunt filmate pentru a ajuta la mascarea gustului amar al pergolidului, creând totodată o barieră între proprietarul calului care administrează tratamentul și ingredientul activ.

Ingestie accidentală

Disponibile în două dimensiuni diferite de ambalaj, care conțin 60 sau 160 de comprimate, comprimatele de Pergocoat sunt ambalate în blistere cu două straturi pentru a minimiza riscul de ingestie accidentală.

Rachel Addison, manager de suport terapeutic pentru cai la Dechra, a declarat: „Fiecare cal este unic și fiecare caz de PPID este diferit, deoarece caii diferă în mărime și adesea au o reacție individuală la tratament.

„Pergocoat este disponibil în două dimensiuni de comprimate convenabile pentru a obține un răspuns optim la tratament. Caii pot fi monitorizați la fiecare patru până la șase săptămâni până când se observă stabilizarea sau îmbunătățirea semnelor clinice."

 

sursa:vettimes.co.uk