Duminică, Aprilie 28, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Un video hilar arata cum decurge o zi din viata unui caine, desi, totul pare un pic cam prea familiar.

Trecerea prin miscarile rutinei unei zile poate uneori sa devina o provocare chiar si pentru cei mai optimisti dintre noi.

Si acum se pare ca si cainii impartasesc frustarile noastre , cel putin asa rezulta judecand dupa filmul de mai jos. Filmul urmareste aventurile unui Labrador Retriver ciocolatiu care se numeste Dudley pe parcursul unei zile intregi.

labrador retriever 2

Cu ajutorul stapanului sau, Dudley, labradorul de un an se trezeste din pat dupa soneria de la Iphone. Clar, nu in dispozitia de a se trezi inca, Dudley da ochii peste cap inainte de a de decide sa se ridice.

labrador retriever 1labrador retriever 3

Se indreapta apoi spre dressing, unde este vazut inchizandu-se nasturii de la camasa. Apoi se spala pe dinti in chiuveta de la baie inainte de a sta pe wc pentru o lectura in tacere a revistei Cosmopolitan.

labrador retriever 4

 

Urmeaza apoi micul dejun, iar Dudley savureaza un sandvis si limpaie un pahar cu apa.labrador retriever 5

Pentru ca digestia sa se faca in liniste, Dudley se uita apoi la tv, stand relaxat pe canapea. Dar nimic nu pare sa ii starneasca interesul, judecand dupa butonarea intensa a telecomenzii.

labrador retriever 6

In cele din urma, se pare ca este timpul ca Dudley sa se indrepte spre serviciu, ultima imagine fiind cu el in timp ce trage de volanul masinii, pentru a iesi de pe alee.

labrador retriever 7

 

 

Sursa: dailymail.co.uk