Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Noi Oportunități

Promovarea online poate fi la fel de utila ca interactiunea fata in fata.
Cand ai masurat ultima oara cat de bine te reprezinta si cat de bine lucreaza website-l tau pentru cabinetul tau? Asa cum nu obisnuiesti sa lasi colaboratorii si angajatii neevaluati anual, trebuie sa stii ca website-ul cabinetului nu este o investitie de tipul „construieste-l si lasa-l uitat”.

 

Clientii tai sunt suficient de inteligenti cat sa recunoasca un website bun atunci cand il intalnesc. Website-ul tau are un impact pozitiv asupra imaginii tale atunci cand este modern si actualizat. Nu este o munca titanica si sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere: Nu ascunde „marfa“. Afiseaza adresa cabinetului, numarul de telefon si orarul pe prima pagina, astfel incat sa fie usor vizibile.

Pastreaza-l simplu.

Nu te avanta prea tare in a-l incarca cu chestii „fancy“ si nu pune nici un fel de sunet pe website. Se poate sa-ti treca prin cap ca o animatie flash de 90 de secunde, pe un fundal muzical dramatic este o idee buna, dar este posibil ca cel putin o parte din clientii tai sa il gaseasca agasant si sa li se para o pierdere de vreme.

Arata-ti fata.

Posteaza pe website poze cu tine si staff-ul tau, precum si poze din interiorul cabinetului. Clientilor le place sa stie unde vor merge si cu cine vor „avea de-a face“ de dinainte de a ajunge la cabinet. Toate informatiile si toate linkurile care se gasesc la tine pe website trebuie sa fie corecte.

Lasa-ti brandul sa straluceasca pe website.

Fie ca este vorba de specializarea ta pe chirurgie, fie dragostea membrilor cabinetului pentru animalele exotice, fie animalutele voastre de companie sau orice altceva, iti vei face un imens serviciu daca vei lasa website-ul sa reflecte felul in care este cabinetul sau in care sunteti tu, sau staff-ul ca practicieni. Consumatorii de internet de astazi vor sa poata sa gaseasca informatie despre cabinetul tau oricand si de oriunde. Un website bine structurat, cu informatie completa satisface ambele nevoi, creand un plus de valoare afacerii tale.

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte